Elisabetta Terragni
Projects
Publications
About Us
News
Contacts
Copyright © 2010 Elisabetta Terragni. All Rights Reserved
DLL web
01 trento

January 2006
February 2007
Como
Italy
residential
220 mq
privat

From: 
To:    
City:    
Country:  
Type:     
Area:     
Client:  

01 02 03 04 05 06 07 08 09

LOFT W+P

An extended family sought living space in a former warehouse at the center of Como. Well-lit by regularly placed windows on two sides, the interior called for variable divisions and a sense of spatial continuity. A balance between flexibility and regularity led to a continuous lining of shelves, extending windows and recesses in depth, while introducing sliding room dividers and doors. Hardwood flooring of traditionally wide planks adds the familiar sound of moving around a home, and an improvisational arrangement of individual areas encourages each member of the household to find his or her own way within the family.